Färg.

IMG_2902_Fotor IMG_2906_Fotor

Lite färg att pigga upp i allt det gråa.

Fördelen med att ha fler än ett barn är att man inte behöver välja vilken av Marimekkos fina vårjackor man helst skulle vilja ha, utan man kan ta dem allihop. Nu får våren gärna komma helt på riktigt!

 

Annonser

2 thoughts on “Färg.

  1. Visst är det de som kallas för regnrockar? Hittar inga andra. Men tycker du alltså att de funkar även som ”vanlig” vårjacka? De är inte typiskt regnrocksmaterial? Fina hur som helst! Har själv tänkt klicka hem en simdräkt åt flickan i mönstret längst till höger 🙂

    • Ja, de är regnrockarna! Som egentligen inte är regnrockar alls, utan vanliga jackor som tål lite vatten men absolut inget ösregn. Försäljaren tyckte också att det var det sämsta namnet i mannaminne! Mönstret till höger är också min favorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s