Luckan nästa onsdag.

mökki6Imorgon börjar sportlovet officiellt här hos oss. För oss betyder det i praktiken helt vanlig vardagslunk men utan klubben, simskolan och musikleken. Eftersom sportlovsvädret för tillfället ser lite apatiskt ut så skrollade jag bakåt i bloggen till förra sommaren istället och hittade dessa foton från semestern.

Nu inkommande onsdag kl 10.30 kommer jag att prata om mitt bloggande på Babycafét i Luckan i Helsingfors centrum. Bland annat om mina tankar kring bloggandet i allmänhet, om att blogga om sina barn, samt vad som inspirerar just mig.

Här är deras facebooksida.

 Kanske vi ses där?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s