Ödmjukt.

IMG_2786_FotorVad var det jag sa?! Jag visste ju att ni är de bästa läsarna och jag tackar ödmjukt för alla kommentarer och svar! Jag blev helt jätteglad av att läsa dem allihop! Dehär 27 tulpanerna är till alla er, det blir logistiskt lite jobbigt att hämta en bukett hem till er alla, så tyvärr får ni nöja er med dehär! 27 istället för 30 för en av tulpanerna var av nån anledning rosa och fick platsa i en annan vas medan två stackars blommor gick ett brutalt öde till mötes då de hänsynslöst krossades av en liten näve.  Jag brukar alltid ha minimalt med vatten till mina tulpaner och byta till nytt iskallt vatten varje dag. Dessutom sätter jag i ett par isbitar också så hålls vattnet kallare längre. Om natten brukar jag förvara tulpanerna på vårt kalla stengolv i vindfånget, för att förlänga tulpanernas livstid och minimera deras längdtillväxt. Dethär lärde en florist mig, och det fungerar faktist.

IMG_2781_Fotor Ja behövde helt klart en liten, snäll knuff i baken av er, för att få igång en lite rostad blogginspiration, men det skall bli inlägg om både det ena och det andra nu så småningom. Det är bara tillräckligt med tid som saknas. Jag bad om ett par extra timmar till mitt dygn i julklapp, men jag hade tydligen inte varit tillräckligt snäll, för den klappen uteblev, tyvärr. Istället blev det denhär stolen, som jag gärna skulle spendera mera tid i med en bra bok och en kopp te. Kappsäckarna blev jag jätteglad över att fynda på återvinningscentralen i höstas och nu har de fått flytta från arbetsrummet till vardagsrummet.

IMG_2782_Fotor Jag gillar själv kontrasten mellan de gamla kappsäckarna, fårskinnet och den vita metallen. Den ena kappsäcken är tills vidare tom och den andra innehåller våra reseguider och ordböcker, som inte precis varit i så aktiv användning under de senaste åren. Men kanske 2014 blir året då det blir dags att vidga sina vyer lite igen. En förlängd veckoslutsresa till nån trevlig europeisk storstad skulle nog locka.

IMG_2793_FotorDen kommande två-åringen har varit på riktigt bra humör idag, då hon inte längre behöver oroa sig att bli helt utan födelsedagspresent. Jag fick många idéer av er, men lite hemlighetssmussleri och spänning i livet måste det ju vara.

Annonser

2 thoughts on “Ödmjukt.

  1. Jag förvarar också tulpanerna svalt om natten + har också börjat med isbitar. Det där om att byta vatten och snittyta har jag hört både bu och bä om, jag brukar göra det några ggr, men annars försöka låta bli att gå och röra bland blommorna.

    P.S. Kan en Eames Hang It All vara något för Laura (och hennes mamma)? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s