Bråkiga lådor och en kalastapet.

IMG_2724_Fotor Hej alla, jag heter Maria och jag hamstrar snygga förvaringsaskar. (samt diverse andra pappersattiraljer, pappersservetter, ljus…). Såja, det känns genast bättre när man sagt högt sina synder. Idag hade vi plötsligt en timme oplanerad tid med Laura innan vi skulle hämta storasystrarna från klubben. Vi befann oss passligt i närheten av ikea så vi skulle bara dricka en kopp kaffe och skulle bara snabbt hämta lite silkespapper för att göra dekorationer till Lauras två-årskalas nästa månad.

IMG_2726_FotorMen så märkte jag att deras nya snygga Bråkig 2014 serie hade börjat plockas fram och mittiallt stod vi bara där i kassakön med silkespappret samt två nya förvaringsboxar och en tapetrulle(!).

IMG_2730_Fotor

Den blekrosa tapeten skall inte upp på väggen (du där på andra sidan atlanten kan pusta ut nu), utan användas som pysselmaterial. Till Lauras kalas skall det bli både bordsduk och vimplar, tänkte jag. Färgtemat för kalaset är alltså blekrosa, vitt och grått samt lite svartvita detaljer. Jag vet att jag är ute i god tid men det är ju faktist en stor grej då vår lilla lilla baby fyller två år! Jag antar att dethär är det sista barnkalaset hos oss som jag får bestämma färgen och temat (eller temalösheten), för vid treårskalasen brukar jubilanden enligt min erfarenhet redan ha en stark egen smak som inte alltid går hand i hand med mammas. Vad vi ska bjuda på har vi inte ännu funderat på, men det blir säkert det vanliga konceptet med enkelt och gott. Hur fina de prickiga papperssugrören än är så kommer de bara att användas som stickor i cakepops eller som dekoration, för som sugrör för små barn är de nog ganska värdelösa, tycker jag.

Två inlägg om tapet på raken. Det skulle man inte ha trott, va.

Annonser

10 thoughts on “Bråkiga lådor och en kalastapet.

    • Ja, i den nya bråkiga kollektionen;) Fanns två olika modeller och ett par olika färgkombinationer. Kostade 9,90 per rulle, så priset var ju ganska trevligt;) Hoppashoppashoppas du får din ikearesa och helst ENSAM 😉

      • Oj,oj, oj…hoppas de hunnit sätta fram den nya kollektionen i Tampere också. Vi ska på kontroll med A:s hand imoron, så far dit idag. Tyvärr slipper jag inte ensam, men i alla fall slipper jag dit 😉

  1. Kände mig lite dum i dag när jag först på väg till bilen kom på att det var Maria Muminmamman vi träffade inne i Ikea. Du såg så väldigt bekant ut men jag kunde inte alls placera dig, trots att jag har läst din blogg i några år nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s