Svartvita favoritsockor.

IMG_2680_Fotor Solen! Som vi har saknat dig, både människor och katter! Tillochmed de vita väggarna blir intressantare med lite skuggor på. Katterna har förstås koll på var de varmaste ställena är.

IMG_2681_Fotor IMG_2684_Fotor-10 grader på termometern inspirerar också att färdigställa stickningar som legat halvfärdiga sen hösten. I mitt fall talar vi nu bara om ett par olika projekt, jag är inte den som stickar på löpande band precis. Det har inte känts aktuellt att klä sig i en massa varma hemmastickade alster förrän nu. Först ut var dessa mönsterstickade yllesockor. Jag tror inte det är så jättesvårt att gissa sig fram till vilket företag som börjar på M som har gett inspirationen till mönstren (jag är säker att jag sett liknande på pinterest också men hittar inte dem längre). Plagiatsockor är väl det rätta ordet. Dehär sockorna gör åtminstone mig glad och min man kommenterade att mera jag än såhär kan ju bara inte ett par yllesockor bli.

 

Annonser

8 thoughts on “Svartvita favoritsockor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s