Vardag.

IMG_2607_FotorTillbaka till Esbo efter ett par dagar i Vasa.

Imorgon börjar vardagslunken igen. Samma vardag som förut, men denhär våren skall jag medvetet och systematiskt fokusera och sätta tid på mig själv och på min fysiska och psykiska hälsa. Jag hoppas verkligen inte att jag är den enda. Tyvärr var det var flera som kände igen sig i mitt inlägg om ångest och trötthet och som också säkert skulle må bra av att sätta mera fokus på sig själv.

Jag börjar det nya bättre livet med ett yoga pass imorgon.

 

Annonser

4 thoughts on “Vardag.

  1. samma nyårs”löfte” här. och förresten, har tänkt kommentera din årkrönika, men jag har inte hunnit. så fin den var, tänk vad mycket som hinns med under ett år ändå. och kändes som en lättnad att läsa att vardagen blir lättare allt eftersom. visst vet man ju det, men ändå skönt att läsa när man är mitt uppe i en ganska hektisk och energitömmande vardag. så tack för det. ser framemot att följa din blogg också under 2014 🙂

    • Bravo!! Alltså jag borde väl skriva ett inlägg om att det på riktigt faktist blir lättare med tiden då barnen växer. Hur mycket an än ”vet” det då man lever i det mest hektiska skedet, så har man svårt att tro att det på riktigt gäller även en själv! Kämpa på där, jag VET att du just nu har barn i den åldern som är rätt så energitömmande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s