Tomt.

DSC00045_FotorDenna nästsista dag på året sparkade vi ut julen. Det var roligt så länge det varade men för en som börjat med julfirandet nästan en månad innan julafton kändes det att det räckte bra nu. Ack, så skönt det är med tomma ytor utan julpynt igen. Blicken och själen vilar. Granbarr lär det nog däremot finnas lite överallt ännu vid midsommar eller så.

Jag fick också klart lekrumsorganiseringen idag. Lovar visa resultat så snart jag hinner. Imorgon blir det en vild och fartfylld nyårsfest med 6 flickor i åldern 1-6 år. Plus fyra föräldrar. Sen på nyårsdagen styr vi kosan mot Österbotten. Så det gäller att sitta en stund i soffan nu istället med glögg och julchoklad. Deras säsong håller ju på åtminstone till februari.

Annonser

6 thoughts on “Tomt.

  1. Vi slängde också ut julgranen för ett par dagar sedan och låter småningom alla hemlagade tomtar trippa ner i sina lådor. Julstjärnorna får däremot lysa en stund till, de behövs i mörkret. Gott nytt år till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s