Bästa julklappen.

IMG_2605_FotorEn eltandborste som spelar musik då man tvättat tillräckligt länge. Storsuccé hos oss!

Jag tänkte annars varken tråka ut er med att räkna upp allt vad som fanns i den megalomaniska pakethögen hos oss eller konstatera trendigt och lite övermodigt att vi minsann inte skaffat en enda julklapp i år och att vi minsann inte skickat julkort för vi donerade pengarna till barnsjukhuset istället. (I min värld utesluter det ena verkligen inte det andra, det går att både skicka julkort OCH att donera pengar till välgörenhet! Här formulerade Mia förresten det bättre.).

Dethär är det sista juliga inlägget för i år, lovar jag. Imorgon flyger granen ut genom dörren.

Annonser

5 thoughts on “Bästa julklappen.

  1. hih. Fart på igen. 😉 Vi har inte hunnit se på vår gran då inte vi varit hemma sedan julafton så den får nog stå kvar tills den barrar ihop. Men detdär pepparkakshuset är jag lite sugen på. 😀 Jo nej, här lät vi verkligen inte bli julklappar heller.. det var ju jag som blev vildast fast jag sen svär över alla saker omkring i huset.. men ja. Inte är det många år de önskar sig leksaker, tioåringen ville redan ha mycket mindre i år. 😉
    Gott nytt år på er!

    • Vad bra att ni får dra ut på julen! Vi far iväg istället efter nyår och vill inte komma tillbaka till en ledsen granstam och en hög med barr. Jag är i alla fall glad så länge mina barn önskar sig leksaker, dagen då de önskar sig typ en häst/moped/dator osv kommer nog alltför snabbt nuförtiden, precis som du vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s