Julafton 2013.

IMG_2525_Fotor

Julafton 2013 var lugn och bra och riktigt lik oss, precis som jag hoppades. Vi började dagen med att barnen byggde en ”Sandy the Sandwoman” i sandlådan istället för en ”Frosty the Snowman”. Man tar vad man har. Även julgranen pyntades lite extra.

IMG_2527_FotorJulgröten serverades som vanligt ur kristallskålen som har flickornas dopdatum ingraverat på sidorna.

IMG_2547_FotorEfter julgröten fick flickorna öppna varsin julklapp, som ledde till att de lekte snällt med sina nya ponyflickor hela dagen lång. Inget yjat på att när skall resten av pakets öppnas eller tjat om att  de vuxna sitter för länge vid matbordet. Finaste ungarna!

IMG_2552_FotorIMG_2534_FotorJulmaten var jättelyckad. Bara godsaker som inte krävde alltför mycket förberedelser på själva julafton. Flickornas favorit var ”nemoäggen” ,dvs rommen. De finaste pepparkakorna kom svärmor med.

IMG_2567_FotorIMG_2587_FotorJag vet inte hur det hände, men vi har nog tydligen varit extremt snälla i år. i vår familj Endast finfina lyckade presenter åt allihopa.

IMG_2517_Fotor

Det var det. Nästa år igen. Jag hoppas att alla andra också haft en skön jul och firat den just på det sättet som känns rätt för en själv.

Annonser

2 thoughts on “Julafton 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s