Kvällen innan.

IMG_2125_Fotor

Ingen vit jul i år tydligen. Tur att pynten i granen är vita i alla fall.

Nu kvällen innan julafton kan jag konstatera att jag lyckades jättebra med mitt mål. Målet var att inte stressa alls över något inför julen utan att njuta av den härliga juletiden istället. Planering och prioritering var orden. Två ”misslyckanden” måste jag dock nämna. Min stressnivå steg nog en aning i slutet av förra veckan då jag var på Plantagen med tre sockerhöga barn för att kånka hem sju stora julstjärnor, en julros och en julgran. Då hade jag inte tackat nej till ett par extra armar. Och i matbutiken kan det hända att det slank ner ”en aning” mera choklad och andra godsaker i vagnen än vad som var tänkt.

Idag firade jag jullovets första riktiga dag genom att ta en powernap på tre timmar. Prioritering var ju ordet.

TIll slut vill jag önska er alla:

En riktigt skön och god jul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s