Julgranen.

IMG_2491_Fotor Årets julgran ser ut såhär. Jag förde en liten inre kamp med mig själv för jag samlar på fina genomskinliga julgransbollar i glas som jag förstås jättegärna ville ha i granen, men förnuftet vann över känslan och resultatet blev att glasbollarna får samla damm i sina lådor till nästa år medan vi får njuta av en gran med pynt som små barnhänder får rumstera om med bäst de vill. Men som den hemska mor jag är valde jag att vi skall bara ha vita pynt i år och inget glitter och bling bling. Pyntmängden i granen i flickornas sovrum har däremot expanderat linjärt från lillajul och där finns pynt i regnbågens alla färger.

IMG_2456_FotorIMG_2492_Fotor Vi fixade flera änglar enligt Leias modell, men tog vad vi hade i skåpet, så vi använde naturvitt garn och kakpapper som vingar. Helt söta såhär också.

IMG_2493_FotorNån som känner igen dehär matta vita bollarna? Jep, de är Happy lights bollar som jag trätt ett vitt band på och hängt upp som julgransbollar. På den översta bilden syns våra Happy Lights som jag skaffade till vardagsrummet. Slingan med 50 bollar var exakt rätt längd till vårt vardagsrum (4 meter). Flickorna fick en egen bollserie till sitt lekrum, men de får upp den först efter att julgranen åkt ut, för tills dess hänger delar av deras slinga i julgranen. Mångsidiga bollar.

IMG_2486_FotorIittala brukar komma ut med nya julgransbollar av glas varje jul. Såhär ser årets boll ut. Nu finns även den i min samling.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s