Win-win.

tildisFlickorna firade sin sista pappa-hemma-på-en-vardag-dag på SnadiStadi i Gräsviken idag. Efter jullovet går vi tillbaka till det normala igen med 100% jobb och 100% hemmaliv. Tilda hade åtminstone hårresande roligt i bollhavet.

IMG_2418_Fotor

Medan resten av familjen var ur vägen fick jag och min mangustkompis julstäda helt i fred. Min definition på julstädning är att man städar en helt normal veckostädning med julmusik på och efteråt sitter en stund i soffan med glögg och pepparkakor och njuter av ett städat hem innan yrvädren kommer tillbaka. Jag vägrar att ta någon extra hets eller stress med julstädningen heller. Jultiden är till för att njuta och ha roligt. Punkt slut.

Annonser

2 thoughts on “Win-win.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s