Fint.

IMG_2370_Fotor IMG_2376_Fotor Som förälder är det visst meningen att man skall tycka att allt ens avkomma får till stånd med sina egna händer är helt fantastiskt och fint och enastående. Som mamma till mycket ritglada flickor som producerar alster på löpande band så måste jag ändå erkänna att jag kanske inte ger precis alla mästerverk den kredit de skulle vara värda. Nåja, men vissa konstverk är ju finare än andra och dessa två lucior tycker jag att är extra sympatiska. Den ena är gjord av Leia och den andra av klubbfarbrorn. Tilda hade visst varit med på ett hörn också.

IMG_2387_FotorSå har vi resultat av dagens pepparkaksdekorering, designade och fixade av Leia. En riktigt snygg version av maximalism, tycker jag. Vita som Lucias klänning.

IMG_2382_FotorDet som däremot inte blev vitt idag är amaryllisen. Den är ljus laxrosa, enligt försäljaren. Laxrosa skall typ vara en trendfärg i vår? Ljuv och fin och exakt motsatsen till den kalabalik som vi hade här tidigare ikväll med alltför trötta barn. Hursomhelst så är det nu dags för mig att sätta mig i soffan och njuta av lite tystnad och invänta nån katastrof, typ att en katt fäller omkull brinnande ljus, fredagen den trettonde till ära.

Annonser

2 thoughts on “Fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s