Marmorgranen.

IMG_2309_FotorJag har ju både lite pippi på marmor och lite pippi på granar just nu. Så det naturligaste för mig var så klart att klistra upp en gran av marmorplast på en dörr. Praktist med ett julpynt som inte tar förvaringsplats under resten av året. Det blev förresten ingen överdosering av julpynt här hos oss, som jag lite befarade tidigare, utan jag tog istället och förde en stor del av vårt pynt till mitt loppisbord som jag har denhär veckan. Allt pynt hade försvunnit idag!

De vita ränderna är vit washitejp som jag tejpat för att göra glaset lite mindre igenomsynligt. Bakom dörren finns ett minivindfång till bakgården som används jättelite och som istället rymmer vår dammsugare och en stege, ingen vacker syn med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s