Vitt.

IMG_2170_FotorIMG_2176_FotorIMG_2157_FotorIMG_2174_FotorVitt ute och vitt inne. Idag har marken äntligen blivit lite vit här i Esbo också, men det finns nog inga garantier på att den skulle vara vit ännu imorgon. Vårt sovrum har också fått en vinterklädsel med vita lakan, en vit stjärna och vita granar (jep, granar även här!). Plus vår nya tavla i olika nyanser av vitt och ljusgrått med många olika slags strukturer, som min svärmor har målat åt oss. Den väntar ännu på inramning och upphängning.

Vita blev också ljusen jag stöpte av ljusrester i tomma mjölkburkar och kivilyktor. Fast det allra vitaste idag var nog vårt vardagsrum, då vår 1-åring, som tydligen är snabbare än blixten och starkare än en björn, som på en miljontedels sekund for iväg med en bunke med 1,5 kg mjöl (som jag just mätt upp för min enorma pepparkaksdeg) från köksbänken och kånkade det till vardagsrummet och spred ut det på sig själv och på vardagsrumsmattan. Tydligen tyckte hon att när det inte kommer riktigt snö så får väl en konstgjord variant duga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s