En gran till. Och ett par röda tossor.

IMG_2205_FotorIdag kunde maken jobba hemifrån på eftermiddagen, så han fick agera barnvakt åt en sovande Laura medan jag och flickorna kunde ta en riktig upptäcktsfärd i närskogen. Vi samlade en hel del naturmaterial för kommande pysselprojekt. En minigran fick också följa med och fick ett nytt hem i en glasburk. Ibland är det ack så skönt att bara vara med en 3-ring och en 5-åring som har längre ben samt en hel del mera vett i skallen än sin lillasyster.

IMG_2193_FotorPå tal om den minsta så fick hon ett par nya söta innetossor till musikleken idag. Det var nog på tiden då de nuvarande klämde lite väl mycket i tårna. Även om jag stundvis hoppas att tiden skall gå lite snabbare så att man till exempel kan lämna Laura ensam med tuschpennor ens en sekund utan risk för konstverk på både barnet själv och bordet, så har jag helt klart lite svårt att acceptera att hon ändå inte kommer att förbli vår lilla baby. Jag har lite svårt att inse att hon också växer hela tiden och att man kanske måste byta upp en klädstorlek eller skostorlek då och då. Ja, som ni ser så är byxorna också lite korta i benen redan.

IMG_2189_Fotor

Annonser

2 thoughts on “En gran till. Och ett par röda tossor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s