Julkalendrar.

IMG_2146_FotorVad har ni andra för julkalendrar i år? Choklad- bild- eller kanske nån snygg egengjord (som denhär!)? Vi hade det lätt i år. Leia ville ha en Lego Friends kalender och då ville Tilda naturligtvis också ha en sån. Jag hade tur, för förra årets kalender såldes billigare på Prisma, så flickorna fick varsin, men olika, legokalender.

IMG_2155_FotorLaura fick en umppa (mumin) bildkalender och hon skulle ju helst förstås ha öppnat alla luckorna på en gång.

IMG_2112_FotorDe barnsliga föräldrarna måste ju också få en kalender, så det blev en lappkalender. Varje dag finns en lapp med antingen några snälla ord, en tjänst, en uppmaning, eller vad man nu känner för att plita ner i påsarna.

IMG_2113_FotorJulklappsinskaffningen är för vår del också riktigt bra igång redan, och de väntar på paketering väl undangömda. Men en julklapp har fått komma fram redan, för den är så fint inpackad och det är synd att ha den gömd i nåt skåp. Det är en present som kommit ända från Stockholm via Tallinn åt minstingen i familjen.

Annonser

16 thoughts on “Julkalendrar.

  1. Så roligt att läsa om er i kyrkpressen! Är också glad för att din bloggpaus blev så kort :)!! Skön adventstid till er!

  2. Flickorna hos oss har en muminkalender med bilder. Dessutom hittas en del leksaker på underliga ställen efter natten (i dag i – och runt – badbaljan). Köpte också en skraplottskalender till oss vuxna; lite extra byggbudget kanske? 😉

      • Ja alltså inredningen ingår väl i byggbudgeten ( om man inte har lyxen med en skild vill säga)?! 😉 Jag tänkte också glömma, men sen då jag funderade på att vi kanske också kunde ha nåt skoj slog det mig i går att det kunde vara ett bra alternativ! 🙂 Fast jag inte i år har knåpat nån kalender för hemmabruk, eller ens någon till jobbet (eleverna) har jag faktiskt i år fixat i hop två kalendrar (som dock ännu inväntar leverans..) som julklapp till mina bröder med familj (påsarna som agerar luckor innehåller allt möjligt smått från hundgodis till sötsaker och smågrejs till babyprylar).

  3. Vi har en tyskt glittrig till mig och scouternas plus Mumin till dottern! Sen har jag ännu en på jobbet.. Roligt att läsa om er i KP!

  4. Dottern har en enkel muminjulkalender som hon fick då mumin var på besök i stan. Vi vuxna har ingen. Ifjol körde vi med lappar, precis som nu, men i år har vi varit för trötta och för sjuka för att orka med att göra en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s