Vitchokobullar.

IMG_2143_FotorMichaela hade rätt och Anni hade rätt. Dehär bullarna är verkligen värda allt prisande och lite till för deras smak och fluffighet. Här finns receptet. I min version hade jag vitchoklad i fyllningen och mariannecrush ovanpå. Mums.

Annonser

4 thoughts on “Vitchokobullar.

  1. Jag tycker det är så tråkigt att baka bullar, men redan då Anni skrev om den började jag fundera att borde jag testa och nu är jag övertygad. Det där med vitchoklad och mariannecrush låter extra gott.

      • Inte knåda? Nu väckte du mig! Måste ju vara SÅ mycket bättre för mina supertorra händer än att måsta knåda! Var jättenöjd också då jag hittade brödreceptet (som bl.a figurerade på flera olika bloggar) där degen inte behövde knådas och så nu det här! 🙂 Brukar dock väääldigt sällan baka bulla och får sällan sug efter just det, men de här lyckas ni nog marknadsföra på ett sätt som får det att klia i mjölfingrarna 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s