LIllajul.

IMG_2129_Fotor_Fotor Idag är det lillajul. Dagen började lite väl dramatiskt när mjölkpallslampan i sovrummet föll i golvet och gick i kras i samband med lite onödigt vilda lekar, så det blev inget lyckligt slut på den sagan (det är dyrt att ha barn det vet vi ju, men vissa utgifter är mer oförutsägbara än andra), men annars tar vi det bara lugnt idag. Vi firar inte lillajul med pompa och ståt och vi har ingen tradition med lillajulspresenter, men vi har pyntat ännu lite mera (eller mycket, för att vara ärlig…jag varnade ju) och nu har vi en bulladeg på jäsning. Såhär ser det i alla fall ut i vardagsrummet idag.

IMG_2139_FotorHimmeln som jag fixade för två år sedan hängdes upp på sin plats i taket.

IMG_2123_Fotor_Fotor IMG_2125_Fotor_FotorIMG_2127_Fotor_FotorPianot har pyntats med stjärnor i fönstren och med en julros (min favoritjulblomma i år).

IMG_2134_FotorRenfamiljen fick plats ovanpå skåpet bredvid Halloweenväxten som fortfarande är vid liv, även om det inte ser ut som det.

IMG_2137_Fotor

En liten julgran har också hittat in. Egentligen har vi två, för flickorna har en lillajulsgran i sitt lekrum också, men dess pyntning är för tillfället ännu i full gång. Där räcker det minsann inte med bara en ynka boll inte.

IMG_2141_Fotor

LIte mera färg blev det i misstag då den vita hyacinten jag köpte sen också var lila. Lila hyacinter doftar förresten mycket starkare än de vita, har ni märkt det?

IMG_2135_FotorÅrets adventsljusstake ser ut såhär. Vita ljus på en träbricka med lite stjärnanis och hasselnötter. Har man en simpel smak så har man. Imorgon får man redan tände det första ljuset. Tänk att det blir December imorgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s