Sova hela natten.

IMG_2098_FotorIMG_2108_Fotor

Jag antydde för några veckor sedan att vi har ett nytt nattarrangemang här hos oss. Nu vågar jag tro på att det är en ny fungerande rutin vi har. Fast rubriken antyder annat så har vi inte behövt nån sömnskola, som tur är.

Laura sov ju för några månader sedan ännu snällt i egen säng i vårt rum, åtminstone största delen av natten. Sakta övergick det ändå till att hon sov i vår säng ungefär mellan 23-6, eller rättare sagt, hon härjade och snurrade på och höll både sig själv och oss föräldrar vakna natten igenom. Så vi fick nog och slängde ut henne och hennes spjälsäng ur vårt sovrum och dumpade dem hos systrarna i rummet mittemot istället. Och det har gått hur bra som helst. Fösta natten vakade hon i en timme med efter det har hon sovit bra. Vissa nätter dåligt, vissa  nätter bra och vissa nätter hela natten igenom. Leia och Tilda har sedan länge (1 år kanske?) sovit jättebra och numera hör då även Laura till skaran. Det är svårt att förstå att vi nu plötsligt har såhär lyxiga nätter, jag menar Laura är ju inte ens två år ännu. Nu behövs ju dessutom bara en vuxen för nattning, så vi talar faktist om lyx de luxe här. De lägger sig alla efter klockan 20 och Laura börjar hojta till kl 06 och då tar vi över henne till vår säng för en timmes extra sömn för att inte hon skall väcka Leia och Tilda. Alla vaknar sedan ungefär vid 07. 

IMG_2109_Fotor

Husets varmaste plats finns tydligen också i flickornas sovrum, för katterna hittas numera alltsom oftast just här liggandes på batteriet.

IMG_2099_FotorIMG_2103_FotorLite julpynt har såklart smygit sig in även hit i form av en ljusslinga med hus och två rådjur (köpta på -90% (!) rean på kodin1 efter förra julen).

Annonser

2 thoughts on “Sova hela natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s