Nu börjar det.

IMG_2076_Fotor IMG_2080_Fotor IMG_2082_FotorNu har vi inlett julpyntandet sådär riktigt på riktigt. Jag tänkte ta fram lite pynt varje dag i takt jag hinner städa. Vi får se om vi drunknar i pynt då julafton äntligen kommer. Ni ser, jag har ju hela året bara gallrat och minskat på grejerna här hemma för att sedan gallra och minska ännu mera, så det finns ju en risk att det allt leder till en ”more is more” reaktion nu istället. En äkta julmänniska som gillar julpynt som jag ju är. Så den som inte gillar att se på en massa pynt innan det ens bytt månad till December avråder jag att inte klicka in här under den kommande tiden.

IMG_2072_FotorGirlangen, som flickorna helt själv fick välja material och färger till (nån som är överraskad över färgkombinationen?) pryder lekrummets dörr och jag antar att resten av pyntandet av deras rum kommer att gå i samma stil. Girlangen gjorde vi förra veckan då Christa var på besök hos oss för att göra en liten grej om våra tankar kring julen sådär ur en småbarnfamiljs synvinkel. Jag tror det kan läsas i denhär veckans Kyrkpressen som kommer ut i slutet av veckan.

Annonser

7 thoughts on “Nu börjar det.

  1. TIttade in för att säga att jag såg er i tidningen. Nu för andra gången på två veckor händer det att jag faktiskt bläddrat i kyrkpressen. Förra veckan var jag och Elin med. Annars brukar den tidningen höra till dem som råkar rakt i tidningsinsamlingen.
    Ursött julpynt flickorna har gjort! Fungerar hur bra som helst hela året igenom i den där färgkombinationen. Ingen stress på att plocka ner pyntet sen efter jul.

    • Jag råkade bonga er förra veckan faktist! Vi hör numera till samma kändisklan;) Julpynt skall väl vara ton i ton med ägarnas personlighet och smak, så på det sättet är ju pyntet mycket lyckat…;) (…personligen hoppas jag att nån katt eller nån Laura river ner och söndrar pyntet i något skede, fast sånt får man ju inte säga högt…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s