Svacka.

IMG_1938_FotorF¨år man tröttna på sin egen blogg? Åtminstone känns det som om jag har gjort det. Åtminstone tillfälligt. Det finns mycket jag skulle vilja skriva om men det känns som om jag inte har tillräckligt med tid, dvs prioriterar bloggen tillräckligt högt i mitt liv.

Vi får se hur det blir, kanske dethär är slutet. Kanske dethär är bara en svacka som går om eller kanske något annat. Tiden visar. Det bästa med bloggandet är ju att man exakt själv väljer om man skriver, hur ofta man skriver och vad man skriver om. Vi hörs!

22 thoughts on “Svacka.

  1. Vill gärna se mer av vad ni gör på dagarna nu innan advent och jul. Pyssel, vad ni bakar mm och gärna recept på både sånt som har med julen att göra samt vardagsmiddagsrecept. Hoppas du vilar upp dig ordentligt på helgens resa!

  2. Jag har definitivt inte tröttnat på din blogg, så även jag hoppas på tillfällig svacka! Men allt har ju sin tid, även bloggar, det förstår jag ju. Håller ändå tummarna för comeback så småningom!

  3. Nej, inte sluta! Men visst känner jag igen mig. Ibland blir man så trött på allt och vill bara koppla av. Skyller på mörkret. Det är en svacka och snart är vi på banan igen 😉

  4. inte är det väl slutet?! Hoppas inte! Jag gillar ju också din blogg. Hoppas du bara drabbats av tillfällig november-bloggdeppis 😉 Förresten tror jag vi blivit nästan grannar. Eller inte grannar men jag tror inte vi bor så där särdeles långt ifrån varandra 🙂 En kaffedejt skulle vara trevligt tycker jag 🙂

  5. Jag hoppas också att det är en tillfällig svacka! Läser alltid din blogg och tycker att den är en av de bästa. Jag blir glad, får inspiration och följer med intresse vad ni har på gång. Har själv barn som börjar bli stora och känner igen mej i mångt och mycket. Och det är ju så att tiden räcker ju inte till. Nu är ju den tyngsta tiden på året innan vi får tända juleljusen. Absolut tillåtet med en formsvacka. Hoppas ändå på nya inlägg snart. 🙂
    /Margareta

  6. Hoppas det är en tillfällig svacka!! Tokgillar din blogg och mixen av innehåll! Kanske dyker ny inspiration upp bland glöggmys och julförberedelser!? Full förståelse för tidsbrist, alla är vi tvugna att prioritera och fördela dygnets alla timmar vettigt. Allt gott till dej! Hoppas på nya inlägg! Den som väntar på nåt gott… ;). / Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s