Farsdag.

kakaÖnskemålet idag var en ferrarikaka, men i en familj med alltför stor kvinnodominans (6 mot 1 då katterna räknas med), fick pappan i huset nöja sig med en prinsesstårta med ferrariröd marsipan på. Notera att marsipanen höll inte för minibagarens pekfingertest.

Jag skulle kunna skriva en lång text över hur jag faktist gått och lyckats med konststycket att välja den bästa pappan man kan tänka sig åt mina barn, men jag väljer istället att fira dagen tillsammans med min lilla familj. Hoppas alla pappor där ute har en riktigt fin farsdag idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s