Fredag.

tipustol2 stol1 hyacintIdag har det varit en dag då det kännts som om det mesta bara flyter på i lugn och behaglig takt (tillochmed påklädningen). Medan Leia och Tilda var i klubben på förmiddagen städade jag och Laura huset. Jag tog hand om dammsugandet och dammtorkandet, medan Laura skötte badrummet. Av med kläderna på en 1,5 åring och in i badrummet med ett stort ämbar vatten och lite kärl samt leksaker och voilá, man får städa en halv timme helt i fred och får badrummsgolvet (och barnet) tvättat på köpet. Det var dagens städtips från oss.

Vi tog ett varv på ikea idag också. Bara för att denhär lata mamman kände att köttbullar skulle vara ypperlig lunch åt flickorna just idag, och bara för att Leia och Tilda tycker det är så skoj att leka i bollhavet. Hem kom vi bl.a. med en fårfäll modell liten, som nu är slängd på vardagsrumsfåtöljen, men som skulle passa ypperligt på denhär stolen som jag drömmer om till vårt arbetsrum om vi blir av med den alltför stora bäddsoffan som huserar där nu (hoppas julgubben läser dethär). En liten hyacint blev det också. 45 dagar till julafton säger telefonens app.

—————————–

Tänään kotiutettiin ikeasta hyasintti sekä pieni lampaantalja.

Annonser

2 thoughts on “Fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s