Detaljer.

rosa1rosa2 LTlauraHär är de sista detaljerna i uppifffandet/ förenklandet av flickornas sovrum. Lite andra planscher kom upp, som variation. ”Dagen är din” planschen är från Highway Design (kolla in den fina välgörenhetsplanschen!) och sifferplanschen är bara ett inramat paketspapper. En ny T-vattenmugg hittade jag åt Tilda häromdagen, så den storyn fick också sig ett lyckligt slut.

Böckerna fick en stadigare förvaringskorg och den virkade korgen är nu båt för Laura  och hennes docka eller alternativt sovkorg för Bella katten. Lauras body beställde jag på Blingobrunchen för nån vecka sedan och kvaliteten håller Blingos höga klass. Om nån vill beställa Blingokläder så rekommenderar jag att ta kontakt med Jenni, så sköter hon det supersmidigt!

Jag kom nyss hem från att ha föreläst i Virkby. Naturligtvis hade jag min telefon som navigator och naturligtvis tog akkun slut just när jag skulle starta hemåt igen. Tydligen fungerade inte riktigt mitt lokalsinne på de kolmörka små vägarna, så jag yrade omkring en extra halv timme nånstans i de becksvarta knutarna runt Lojo. Man lär sig så länge man lever. Nu – glögg – vad annars?

Annonser

4 thoughts on “Detaljer.

  1. Vad fint det blev! Tur att du hittade hem igen 🙂
    Får jag bjuda in mig på en kopp glögg nån dag? Ingen annan i familjen är så hemskt förtjust i glögg, jag är lat och blir ju snål då jag läser om ditt dagliga glöggdrickande 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s