Babyn.

laura1 laura2Idag hände något som man hör att ibland händer hos andra småbarnsfamiljer, men aldrig hemma hos en själv. Jag tänkte prova att ha Laura att sova dagssömn inomhus, vilket hon inte har gjort sedan hon var riktigt, riktigt liten. Jag låg med henne i vår säng och efter en lång stunds bökande och lekande somnade hon. En timme senare vaknade en extremt arg liten flicka  helt i fel stund. Inget hjälpte. Inte dryck, inte mat, inte famn, inte något. Hon vred sig ur min famn där vi satt i soffan och lade sig bredvid mig – och somnade där pang bara med benen dinglande längs kanten! Så sov hon i 20 minuter till och vaknade med ett leende på läpparna.

Men så länge man själv kallar sig för ”vauva” så kan man väl ibland bete sig som en sådan också. Nog ser man ju att det är samma filur som på bilden nedan, som är tagen för ett och ett halvt år sedan. Samma plutmun men en aning tjockare kinder. Precis som det skall vara.

Annonser

4 thoughts on “Babyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s