Lite lite olika.

instaBlev det alls ljust idag? Det känns som om det var mörkt mest hela dagen. Fast inte skall man väl förvänta sig något annat heller nu i November.

Vi var bjudna till våra vänner på Skatudden idag och åt förstås en massa godsaker söndagen till ära. De har jämngamla barn med oss och alltid när vi besöker dem funderar jag på att fast vår vardag är i sig ganska lika, jag menar de flesta med småbarn lever ett ganska liknande liv med rutiner, tjat om mat och tandborstning, stoj och skratt och allt vad det innebär, så ändå känns våra liv lite annorlunda bara för att vi bor i en lugn förort med en liten egen gårdsplätt i Esbo och de bor i höghus ett stenkast från Salutorget i Helsingfors. Båda har sina sidor och jag tycker inte att det ena är bättre än det andra, men det skulle vara grymt intressant att byta hem för en tid bara för att uppleva en litelite annorlunda vardag.

Jag funderar på att ändå skaffa mig ett pinterest konto. Har varit lite emot det bara för att jag varit rädd att det skulle ta lite för mycket av min tid, precis som jag tänkte med instagram. Men eftersom jag svalde min stolthet gammalmodighet och märkte hur kul instagram är så månne inte det går likadant med pinterest. Jag tillsatte förresten en link till min instaprofil här i högerspalten om nån är intresserad.

Annonser

2 thoughts on “Lite lite olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s