Lill-lördag.

onsdag1 onsdag2 onsdag3 onsdag4 onsdag5 onsdag6Vi håller på att fixa igång min nya laptop. Eller maken gör det, jag är inte så hemskt intresserad av dethär med manicker och sånt, jag vill ju bara använda dem.

Men i alla fall ett riktigt bra slut på en riktigt bra dag. Eftersom vi bytte klubbdag från onsdag til tisdag är onsdagar nuförtiden som en lördag mitt i veckan för oss, då vi har en helt ledig dag utan måsten och tidtabeller att försöka hålla genom att tjata om påklädning av ytterkläder. Mycket skönt. Idag var vi visserligen tidigt i farten, men jag kan tänka mig att vi många kommande onsdagar går omkring här hemma i pyjamas ännu i lunchtider.

Idag har det pysslats så hela golvet var fullt av pappersflisor och krattats så tummarna fått blåsor. Det har köpts lite Halloweengodsaker på Lidl. Ätits mellanmål på trappan i eftermiddagssolen och såklart lekts med lego och ponyn.  Sånt. Inget speciellt, men precis just sådant man gör när emmalivet är som bäst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s