Marmormåndag.

marmor marmor2Jag gick ju som sagt lite crazy med häftplastrullen med marmormotiv häromdagen och förutom ett serveringsunderlag fick grönväxten på vagnen en uppiffad kruka. Ännu ett tecken på att det inte längre finns nån baby i vårt hushåll är att vi inte längre har någon korg med babyleksaker i vardagsrummet här på undre hyllan av i vagnen, utan istället kan vi ha fram ett par blädderböcker. Alla BARNENS leksaker förvaras numera i lekrummet. Tiden går.

marmor1Den misslyckade magnettavlan i arbetsrummet har kännts lite väl orolig så ”Vad hände sedan skogen” fick bli övertäckt av marmor den också. Intrycket blev betydligt lugnare.

marmor3 marmor4TIll slut fick även ett par pafflådor ett marmorlager på sig. Sen var det dags att nästan med våld sätta undan rullen och inse att det finns andra mönster här i världen också. Jag lärde mig förresten något nytt i blomaffären förra veckan. Det finns en liljeart som luktar JÄTTESTARKT och en liljeart som inte luktar just något alls. Inte så svårt att gissa vilken art som hädanefter alltid får följa med hem.

Idag var jag med Tilda och Laura ett varv i Hagalund så länge Leia var på klubben. Det blev kaffe och bulla på Kaisas Café och ett varv i det nya köpcentret Ainoa som öppnat förra veckan i Sokos huset. Det är bra att det börjar bli lite liv i Hagalunds centrum igen. Vårt egentliga orsak i Hagalund var dock att besöka Pikkujätti för eftergranskning av Tildas öron och som tur var hon helt frisk.

—————————–

Marmorimuovitussession tuloksia.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s