Brunch & Blingo.

brunch3 brunch1brunch2 brunch5 brunch4 blingoDet var bruch och Blingovisning idag hos Danni. Ett extremt lyckat koncept! Danni hade bullat upp med en massa läckerheter, allt från parmesankaka, croissanter och semlor till alldeles ljuvliga cupcakes! Jag skaffade ett par supersköna plagg åt mig själv och ett par plagg åt Laura, som typ alltid är den som blir utan något. Men då nu tillochmed maken klagade häomdagen att Lauras alla kläder är jätteslitna arvekläder, så var det nog dags för en liten uppgradering av hennes garderob. Speciellt då hon enligt sig själv har blivit så stor att hon absolut INTE skall ha haklapp på då hon äter, så vi byter istället kläder ett par gånger extra per dag.

Men i alla fall, tack Danni, Anni, Jenni och alla ni andra för en superrolig söndag! När blir det repris?

—————————-

Annonser

7 thoughts on “Brunch & Blingo.

  1. Jo repris fast utan kläder en gång i månaden!! I´m in! Det gjorde så gott åt mitt sinne att få lufta då man inte har liknande ”kafferumssnack” mera…Jag kan hosta bastukväll eller party eller så far vi alla ut o äta/sjunga karaoke/dricka vin/dansa whatever…:) Allt duger!

  2. Jag röstar för repris ännu iår! Även om det kan bli svårt närmare julen, men försöka duger. Tack själv, det var roligt att snarvla bort en hel söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s