Fredag.

fredag7fredag1fredag6fredag3 fredag9fredag2Idag har vi kalasat färdigt vår 5-åring och katterna har överlevt sin årsgranskning hos veterinären, så nu är det dags att ta helg. Fast helgen den fortsätter med flera kalas, för imorgon skall vi på ett annat 5-årskalas och på söndagen skall jag på Brunch och Blingoparty till Danni.(som förresten har en Blingoutlottning på sin blogg, klicka här).

fredag4fredag10Förutom senapsgult och sebraränder håller jag på att snöa in mig på marmor också, en inredningstrend som knappast undgått nån som bläddrat i något inredningsmagasin. Inget originellt med det, men i motsats till många andra som måttbeställer dyra marmorskivor till sina vardagsrumsbord tänkte jag nöja mig med denna loppisfyndade blomvas i marmor samt en tjock rulle med tjockt häftplast med marmormotiv som jag fick av min svärmor förra helgen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s