Sagan om mjölkpallen.

milkDet var en gång en familj som bestod av en inredningsintresserad mamma, en yrboll till katt och diverse andra familjemedlemmar. Katten tyckte helt tydligt inte om den svarta lampan som familjen hade i sovrummet, så hon valde att fälla ner den i golvet. Krasch! Mamman i familjen hade i smyg lite tröttnat på lampan, så sorgen över den söndriga lampan var inte oöverkomlig (speciellt då familjen hade försäkring…)

Mamman hade serni blivit förtjust i en annan lampa. En lampa som föreställer en mjölkpall av alla världens motiv. Beundrat den på diverse bloggar och blivit snäppet ännu mer förtjust då Matilda berättat att lampan har dimmer. Perfekt i småbarnsfamilj som nattlampa med andra ord.

En alldeles vanlig höstdag klagar pappan i familjen över att sovrumshörnet där klädskåpen finns är för mörkt och tycker att familjen borde fundera på att skaffa en lampa dit. Helst en lampa med dimmer som kunde samtidigt vara nattlampa åt familjens yngsta barn som för tillfället är i en fas att hon gillar att stup i kvarten hojta på sina föräldrar om nätterna. 

Innan pappan hade talat till punkt rusar mamman till datorn och visar upp en bild på mjölkpallen. Pappan blir också förtjust så mamman klickar in på FDS och ser att de hade rea på alla sina lampor. Mamman klickar ett par gånger med pekfingret och efter ett par dagar ringer det på dörren och en trevlig ung man kommer inbärande med ett paket.

Och så levde de lyckliga tillsammans allihop. Lampan, mamman, katten och resten av familjen. Sagan slut.

Annonser

7 thoughts on “Sagan om mjölkpallen.

  1. den tillhör nog min favvo i hemmet just nu också, just för dimmerns skull! perfekt på natten! och kul historia, det bästa var ju att du hade sån snabb lösning på problemet 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s