Sebror och senapsgult.

gult1gult3 gult4 gult5

gult2Idag hade jag en lugn stund här hemma helt ensam mitt på dagen, så jag klädde ett nytt sebrakuddförvar på en soffdyna och satt lite blommor och levande ljus på vardagsrumsbordet. Bara för jag kunde. Njöt av att halvligga i soffan med det första numret av Kiddo och bara ha katterna som sällskap.

Dynan är kanske just så jag man bara kan komma i höst. Jag har ju lite snöat in mig på dethär med sebror och senapsgult är bara min färg just nu (en kompis sade för en tid sedan att hon tänker på just mig var hon än går och bongar något senapsgult…).

gult6 gult7 gult8

Jag går omkring utan sockor hela sommaren men iklädd yllesockor hela vintern så de slits ju tyvärr en hel del. Nu fick jag säga farväl åt mina extremt håliga gråa hemmasockor och hej åt ett par sebrarandiga istället. Mönstret är från Kerällä boken. Kan inte säga annat än nog är ju färgkombinationen svart, vit och gul snygg alltid!

———————-

Sebraraitaa tyynyssä ja villasukissa.

Annonser

2 thoughts on “Sebror och senapsgult.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s