Sneak peak.

kalas7brownkalas11brownkalas10brown kalas15 kalas13brownkalas16Ett par bilder från Leias kalas förra veckan. Bättre sent än aldrig. Jag återkommer med lite mer detaljer imorgon för snart skall jag ta bussen till grannstaden för att hålla den sista delen av min lilla kurs i kaoshantering på Helsingfors arbis. Fast någon expert i hur man hanterar kaos på barnkalas med en bunt livliga barn kan jag då verkligen inte kalla mig.

———————–

Muutama kuva Leian synttäreiltä.

Annonser

2 thoughts on “Sneak peak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s