Höst.

höstDehär bilderna är från förra veckan. Nu finns inga färggranna vackra glidfärgade löv i buskarna mera. Det var den hösten det. Åtminstone den vackraste och färggrannaste delen av den. Förra veckan har vi simmat i lönnlövshögar, ätit de sista jordgubbarna ur vår superplanta, fixat terrassen och gården färdigt till vintern och tankat d-vitamin från solen.

På onsdagen for vi till Österbotten för att fira lite höstlov, Leia reste ju redan iväg på måndag, och plötsligt kom vintern dit. Marken blev vit av den första snön och den hölls tillochmed kvar. Fingrarna frös och det kändes extra bra med en rykande kopp te på café i Jeppis.

Igår sent på kvällen kom vi hem igen och nu  är det dags för vardag igen.  

Även om vi flängt runt en del har det funnits tid att sakta ner och fundera lite på livet och så. Under två långa bilfärder på kolmörka vägar med snarkande barn i baksätet tillexempel.

Ett av mina mål är att leva ett enklare liv och nu i höst har jag försökt aktivt fundera hur jag vill att det skall ske i praktiken och vad jag måste jobba på. Jag känner att jag är på väg i rätt riktning, men tror inte att riktningen ännu riktigt är den optimala för just mig. Därför känns det bra att ibland sitta ner en stund och fundera aktivt vad man vill, vad man skall fokusera på och vad man vill prioritera. Att skriva ner sina tankar och att försöka konkretifiera sina mål gör det lättare åtminstone för mig.  Måste återkomma.

Att sådant flummeri nu en höstsöndag.

——————-

Viimeiset värikkäät syyskuvat tältä vuodelta. Nyt suurin osa  lehdistä on jo tippunut maahan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s