Två.

skrattFokusera på de glada minerna och inte på de smutsiga fönstrena!

Det har varit konstigt tyst hos oss idag. Främst för att de alldagliga slagsmålen och grälen mellan en 3-åring och en 5-åring saknats helt. Leia for nämligen iväg till Vasa i morse för höstlovsfirande och kvalitetstid med mummi&moffa. Det var en jätteglad 5-åring som for iväg medan en lite ledsnare 3-åring blev kvar, hon skulle ju också ha velat fara. Sedan Tilda flyttade in i Leias rum då hon var 7 månader gammal har de sovit ifrån varandra i en endaste natt. Annars är de ju också mycket sammanslipat team. Men efter en stund fattade Tilda att det ju nu är hon som är den äldsta flickan i huset och får därmed bestämma precis allt, då en inte-så-verbalt-mogen lillasyster på 1,5 år inte gör alltför mycket motstånd, utan är bara glad för all uppmärksamhet och leksällskap hon får. Nog blir det ett bra team av de två yngre också så småningom.

———————

Leia lähti Vaasaan mummilaan joten meillä kotona vietetään vaihteeksi arkea vain kahden lapsen vanhempina.

10 thoughts on “Två.

  1. Härligt! Vi har helt samma att Elvin&Leona e nu paita&peppu i gott o ont och hoppas att den icke-så-motoriska lillebrodern också snart tas med i leken. imorgon ska de första gången övernatten till famo&fafa tillsammans, får se vad det blir. Aaron skall i sin tur till mummi. O vi ska på fest. Jippii. Yess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s