Rosa.

rosaFredag. Idag firas den internationella Rosa Bandet-dagen.

Vår vecka började suveränt med att vi fick besök av en finfin 1-åring med mor för två dagar och två nätter. Superskoj! Men sedan på onsdagen vaknade jag med dunderförkylning och ett huvud tyngre än bly, vilket var mindre skoj. Man har ju inte riktigt möjligheten att ligga och tycka synd om sig själv under filtar då man är sjuk då man har tre små som också kräver sitt. För att kompenseradet kokade jag en kanna med dunderte på bland annat grönt te, rooibos, citron, kamomilla, kanel, gurkmeja, ingefära och honung. Ingefära, gurkmeja och kanel hör till de 12 effektivaste matvaror som befrämjar hälsa enligt James A. Duke (tillsammans med bl.a. vitlök, mörk choklad, chili och olika nötter). Teet smakade nog extremt hälsosamt, men för att nu klargöra att jag inte har gått och blivit något hälsofreak så åt jag mariannes moccagodis tillsammans med det (rekommenderar! tack N för tipset!) Antingen var det teet eller all choklad jag tryckt i mig de senaste två kvällarna, men nu är jag så gott som frisk igen.

Jag fick paket också av våra övernattningsgäster. Garn och Marimekkoservetter, kan en present bli mera jag? Garnet är dessutom ett rosa bandet garn, så det blir extra roligt att knåpa ihop något varmt av det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s