Tumis.

söndagVar det inte nån uppfostringsexpert som sa typ förra året att föräldrar till småbarn borde ha barnfri tumistid 1 kväll i veckan, 1 helg i månaden och 1 vecka i året? Vi är nog inte riktigt där, och tror nog inte att vårt behov är riktigt så stort, men tackar nog heller aldrig nej till tid på tumandhand. Idag hade vi ett par sådana lyxtimmar, som spenderades genom att ta en mulen höstpromenad längs havet och njutandes av mat som nån annan lagat och sedan plockade bort. Jag tror faktist vår tumistid håller på att i år att krypa upp mot 1 timme per månad (om inte kvällarna hemma då barnen sover räknas) så vi är ju på god väg åtminstone.

Annonser

2 thoughts on “Tumis.

  1. Vi var på tumis i februari.. 😀 Då körde vi fram och tillbaka till Nokia för att hämta hem mitt akvarium. Annors brukar det bli ibland om somrarna då vi metar en stund, men i år kom vi inte till havet ju..
    Så ja, ni är nog på bra väg! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s