Habitare.

habitare1

Eftersom jag nu ändå befann mig i Böle på radiohuset idag (avsnittet kan lyssnas här, har inte själv vågat lyssna ännu), tänkte jag ta ett varv på Habitare i samma veva. Här är ett plock bilder över saker jag fastnade för. Ljust trä, grafiska tryck, svartvithet, snygga, simpla textiler och små lampor i klungor.

habitare2

2 thoughts on “Habitare.

  1. Åh så mycket fint! Kommer du ihåg vems korgarna, till vänster ovanför fåglarna, är? Och likaså undrar jag om du minns vems tyget på bilden ovanför Tupla Kupla är? Tack på förhand 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s