Magnettavlan.

anslagstavlaI arbetsrummet var tanken att den ena stringhyllan ovanför arbetsbordet skulle bytas ut mot en svart magnet/griffeltavla. Sagt och gjort. Jag skaffade griffelfärg och tänkte att det blir ett snabbt målprojekt med att måla ett par varv på en vit magnettavla. Förutom att färgen tydligen inte fastnade på tavlan utan rann av och fastnade sporadiskt och torkade som ett lite graffittiaktigt mönster. Jag tyckte det blev ett ganska så dethär misslyckade målprojektet fick förbli såhär. Magneterna är vanliga vita magneter som piffats upp med lite tejp.

Och dendär virknålen skall tydligen nästla sig in överallt nuförtiden. Den gula bollen och mormorsrutetavlan fixade jag för jag ville testa att virka av papperssnöre. Tänkte att virkade vita bollar kunde se helt tjusigt ut tex i en julgran.

bi

Denhär bilden har inget med inlägget att göra. Men lite häftigt är det att knäppa en bild av en blommande ros i vår trädgård fast kalendern visar att oktober närmar sig med stormsteg.

8 thoughts on “Magnettavlan.

  1. Magnettavlan blev superhäftig! Skulle du lite ha slipat med sandpapper först skulle färgen ha fastnat. Men den är ju fin så där.

  2. gillar massor, hela er arbetshörna. det märks att du är organiserare. jag – not so much! vi har likadana skrivbord och… ja och likheterna slutade där 😀

    • Tack, jag gillar det också. Just nu sitter jag här vid datorn och försöker samtidigt få färdigt ett par grejer på symaskinen så står här bredvid på bordet så du kan ju tänka dig att graden av ordning och reda på bordet är lite annat i denna stund 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s