Mintgrön tofs.

mössaSorg hör till livet, men det gör lycka också. Någon dör och någon föds. Det senaste tillskottet i vänkrets föddes förra söndagen. En liten fin lillabror, som skall få denhär stickade tofsmössan att använda i höstrusket. När jag stickat färdigt mössan såg jag skeptiskt på den och undrade faktist om den alls kommer att passa, så pytteliten som den är. Jag måste tillochmed mäta omkretsen och jämföra med våra flickors huvudomkrets då de föddes. Det är otroligt hur små de faktist har varit. Bara 32 cm.

2013 och 2014 verkar vara lite av babyboomår i min närkrets och vad är nu roligare än det! Fast de allra flesta har fått eller väntar sitt andra eller sitt tredje barn (ja, jag är ju faktist 30+). Det konstiga är att jag känner egentligen ingen babyfeber. Inte ens i förra veckan när jag fick världens sötaste och snällaste 2 månader gamlal baby att somna i min famn. Jag som haft en stark babyfeber alltid då vår yngsta baby plötsligt blivit ett tultande barn med egen vilja och en egen personlighet. Det är helt ljuvligt att det föds en massa nya sötingar som jag kanske får möjligheten att snusa på och hålla i famnen, men det känns nog som om vår familj är komplett nu. Tre små flickor med helt olika sprudlande personligheter är riktigt passligt för oss.

——————————

Pikkuruinen tupsumyssy valmistui pinelle pikkuveljelle joka syntyä tupsahti viime sunnuntaina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s