Skört.

löv löv

Det är inte bara löven som är sköra nu på hösten. Själva Livet är det också.

Nu skulle jag vilja skriva något fint om min arbetskompis som jag delade de flesta luncher och kaffepauser med då jag jobbade innan barnen kom. Som jag tränade tillsammans med och som jag kunde dela både glädje och lite tyngre tankar med. Vi var nästan lika gamla och fick barn med ett par månaders mellanrum. Nu finns hon inte mer. Två gånger opererades hon för en hjärntumör och två gånger blev hon friskförklarad. Den tredje gången gick inte tumören att operera. Livet är ibland så fruktansvärt skört och orättvist.

Jag vet inte vad jag skall säga eller skriva.

Det är bara så sorgligt.

blomma

Annonser

9 thoughts on “Skört.

  1. Det finns inga ord. Det är så ledsamt att en del inte får leva sina liv färdigt och att en hel familj ska bli kvar med en sorg alldeles för stor att bära.

  2. Huu, ja vad kan man säga. Livet kan vara så orättvist ibland. Har också en jobbkompis som haft hjärntumör och opererats. Hoppas innerligt att den hålls borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s