Muffen.

fannyJag lovade att återkomma med lite tankar kring föreläsningen om ”Från slentrianshopping till slow fashion”, men det har varit så mycket program att jag måste återkomma imorgon och istället unna mig en megalomanisk portion glass.  Vad katten har med kläder att göra? Inget, förutom att jag erkänner att jag ett par gånger funderat att skicka iväg henne till en klädfabrik och göra en skön muff av hennes mjuka päls. För är det inte en 1-åring eller en 3-åring eller en 5-åring som väcker en om nätterna så kan man garantera att det är något av våra två håriga ”barn”. Men som sagt, glassen väntar.

 

Annonser

2 thoughts on “Muffen.

  1. Är det en Devon eller Cornish Rex? Vi har själv en Devon och ett barn på väg och funderar på att skaffa en till katt så småningom. Vår lilla sessa behöver nog kattsällskap snart. Det jag tänkte fråga var hur ni gör med katterna då ni åker norrut för att hälsa på släkt och vänner? Om jag förstått det rätt har ni, liksom vi, all släkt uppe i Österbotten. Brukar ni ta med båda katterna då ni åker upp eller fixar ni kattvakt? Ifall ni tar med katterna, hur funkar bilresorna med två katter och tre barn och hur får ni plats med alla saker i bilen?

    • Våra katter är Cornish rexar och de är för det mesta med oss när vi reser till pampas. Bilresorna funkar bra, katterna är vana att resa så de jamar en stund när vi far iväg men tystnar och sover resten av resan. De har en gemensam transportlåda som vi spänner fast i bakluckan med en vajer. Trångt blir det i bilen med både barn och katter och vagn och allt annat (vi har en stor farmare), men det går för vi har med tiden lärt oss att packa med så lite som möjligt. Det finns ju tex tvättmaskiner också i pampas 😉 Spännande med barn på väg, grattis! Att skaffa en till katt är nog en bra idé, tycker jag, det är inte så mycket mer jobb med två än med en, men de har sällskap av varandra och om devon rexen är ens lite som våra sociala katter så är det nog helt klart bättre med två än med en!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s