The winner.

pic1-tileVinnaren i min minitävling enlig random generator blev…

…Erika

”Jag tittar in här regelbundet fast jag inte har egna barn, tycker det är intressant med allt som har med inredning och ordning att göra! Fortsätt på samma sätt!”

Skicka mig dina kontaktuppgifter, så kommer det något på posten! Tack ännu för alla era snälla kommentarer!

Imorgon kommer denhär bloggen att byta genre till en modeblogg! Nånej, ingen behöver oroa sig, men jag skall gå på Karins föreläsning ”Från slentrianshopping till slow fashion”. Är säker på att det kommer att bli intressant och tänkvärt! Nån annan på väg?

Annonser

8 thoughts on “The winner.

 1. Åh så spännande! Dela gärna med dig av lärdomarna här. 🙂

  Jag gillar precis som du struktur och ordning, men har inte kommit lika långt… 🙂 Försöker sälja bort så mycket som möjligt på loppis och inte bära hem så mycket nytt. Hur resonerar du kring barnens saker, hur mycket ska man spara och vad är ok att sälja bort? Jag tycker det är lite svårt, kan spara lite, men inte för mycket.

  • Vad bra att du kommit igång med ordnandet! Det är ju ett evighetsprojekt, så man skall njuta av alla framsteg man gör! Du menar barnens kläder, leksaker och sånt? Vi skall nog inte ha flera barn så jag sparar inget för den sakens skull, utan sparar endast det som jag tänker mig att jag själv vill ha kvar som minne från småbarnstiden (max en låda per barn) och sen sådant som jag tänker att barnen själv vill ha som minne när de är vuxna (också en låda per barn (blir nog säkert en stor låda…)) Jag sparar inte alla saker som kläder och löeksaker som barnen fått i present som de inte längre har nytta av. Jag tänker istället att föra vidare nyttan åt nån annan i lämpligare ålder! Det ÄR svårt, för det är så mycket fina minnen och känslor i nästan allt, och jag tror att det är bra att gå igenom minnessakerna med ett par års mellanrum också, för då gallras antagligen vissa saker som inte känns så viktiga efter ett par år i gömman bort.

   • Det var precis sånt jag menade, barnens kläder, leksaker och presenter. De har så mycket saker idag, mycket mer än vad jag hade som liten. Som du säger så är det så mycket känslor i allt, det är inte så lätt. Jag har sparat en låda kläder o dylikt från babytiden och sen håller jag på med en låda per barn för saker från när de är lite större. Mina barn är en flicka på 13 år och en pojke på 8 år. Det är verkligen ett evighetsprojekt och man behöver nog lämna vissa saker och sen plocka fram dem igen efter ett tag och då är det lättare att göra sig av med sakerna. Jag tänkte först spara alla Fisher Price saker, men nu efter så här många år så känner jag att de nog kommer att säljas. Det känns bra om andra barn kan använda sakerna nu istället för att de ska förvaras i vårt garage. För att barnen ska känna att även de kan tänka sig att sälja sakerna har vi gjort så att vi lägger pengarna vi tjänar på loppisarna till en resekassa och sen gör vi en familjeresa tillsammans. Då kan även barnen tänka sig att göra sig av med en hel del saker. Tack för att du delar med dig av din vardag, det hjälper och stöder mig i min! Blir inspirerad så håller nu på och stickar en kudde, trevligt va!

   • Det är ju det som är så evinnerligt svårt, vad ska sparas o vad kan man låta gå vidare. Jannica här nedan nämner FP leksaker. Då mina barn blev stora sålde jag bort nästan allt som fanns. Och nu när jag har barnbarn ångrar jag mej så in i norden. Precis samma saker finns idag till hutlösa priser, grrrr. En FP telefon finns kvar och min 1-åriga dotterdotter älskar telefonen. Men det fanns så mycket annat också.

   • Jep, svårt är nog bara förnamnet! Synd med FP leksakerna! Det är klart att det går ”fel” ibland då man gör sig av med saker och ångrar sig, men allt går inte alltid som i Strömsö här i riktiga livet. men en FP telefon är alltid bättre än ingen alls! 😉

 2. Jag skulle så gärna ha gått men den här veckan med dagisstart och inskolning och alper av byke i vårt hjälpkök är bara för dålig som tidpunkt. Dela gärna med dig efteråt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s