Just do it.

kerälläJag förstår att min ”jag-brukar-inte-köpa-böcker-utan-lånar-på-bibban”-trovärdighet har sänkts radikalt då jag med ett par dagars mellanrum visar upp nya böcker, men jag bara måste skaffa denhär också. För denhär stick/virkboken är fantastiskt bra! Inte bara supersnygga och inspirerande bilder att titta på, utan jag har faktist märkt ut typ varannat projekt som något jag faktist kan tänka mig att prova göra själv.

När jag var tonåring hade jag en träningsskjorta från nike med ett STORT ”just do it!” tryck på. Jag kom att tänka på den (nej, den finns inte sparad) när jag insåg att jag under de senaste åren blivit mycket mer en just do it-typ. Att jag faktist insett att om det är något man är intresserad av så är det väl bara att börja på. Det är ganska sällan något är irreversibelt och inte går att göra om på ett bättre sätt, om det nu råkar gå lite mindre perfekt den första gången. Det är sällan jorden går under av vad en enda liten person får eller inte får till stånd. Det gäller stickning, göra om trädgården eller starta ett företag. Eller vadsomhelst. Dethär ville jag skriva för det är flera som kommenterat mina små handarbeten och sagt att de också skulle vilja men… Jag inledde min stick- och virkkarriär för lite på ett år sedan med attityden just do it och det går fortfarande bra. 

————————————

Kerällä on kyllä ihan huippu kässäkirja, muuta en voi sanoa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s