Städa, städa varje freda.

städa4blomma1

städa3

blomma2

Jag har kompisar som tycker att dethär med inredning är svårt. Jag är inte nån som känner mig berättigad att kunna ge inredningstips åt nån annan, men mitt allra bästa tips kommer här i alla fall, som fungerar för alla i alla stilar. Att städa. Allt ser bättre ut då man tar ett varv med dammsugaren och plockar undan saker som vandrat iväg från sina platser. Idag på förmiddagen var jag och vår egen pippiflicka på tumis hemma då storasystrarna var på klubben. Vi satsade på dethär med att ”inreda” tillsammans.

Jag känner inte heller att jag är rätt människa att dela ut städtips, men mitt bästa städtips kommer här också: att klappa sig själv på axeln då man är färdig, känna sig nöjd och kanske tillochmed belöna sig själv med något fint. Vi belönade oss med en blombukett idag. Det var Laura som valde de vita blommorna. ”mamma, bomma, dä!” utbrast hon (det längsta uttryck hon sagt i hela sitt lilla liv) och pekade på dehär. Bra smak har hon, tycker jag.

——————–

Aamupäivä vietettiin Lauran kanssa kahdestaan kotosalla siivoten. Uurastuksen jälkeen palkitsimme itsemme hyvästä tiimityöstä kukkakimpulla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s