ok.

njut
Tusen och åter tusen tack för alla era finfina kommentarer till det förra inlägget, de värmer verkligen en virrig själ som ibland funderar och analyserar för mycket för sitt eget bästa! Det känns stort att nån känner sig inspirerad av vad jag plitar ner här!

Den lilla utlottningen pågår tills kommande söndag kl 23.59, så ännu hinner man med!

Denhär bloggen fortsätter nog antagligen som den sillsallad den varit av det som intresserar mig. Eller jag hoppas ju mer att det är som en godispåse istället. Så stod det i en kommentar och kan det finnas ett mer perfekt uttryck för en blogg som skrivs av en som älskar godis både i form av ögongodis och i form av sockriga E-koder?! Grejen är väl som i allt annat här i livet, att göra det som känns bäst för en själv och att komma ihåg att njuta av vad man väljer att satsa sin dyrbara tid på!

ok

På tal om inspiration, så kan jag inte säga annat än att den finska boken ”ok-omin käsin” är nog definitivt den snyggaste diy-boken på marknaden just nu! Full av roliga inspirerande små projekt man lätt gör själv, fotade i ursnygg omgivning. Jag köper mycket sällan nuförtiden böcker, tycker att det är vettigare på alla sätt att låna dem på bibban, men denhär ville jag absolut ha i min egen bokhylla. I bakgrunden syns mitt eget lilla diy-projekt. Det totalmisslyckades, men ändå blev det så bra att jag är nöjd. Lovar att visa det då det är klart.

———————-

Jos aiot tänä syksynä hankkia inspiraatio/TSI kirjan, niin ok-omin käsin on mielestäni täys kymppi valinta!

Annonser

2 thoughts on “ok.

  1. såg boken på instagram och tänkte att den borde man ha i sin bokhylla! har du förresten ig? skulle vara roligt att följa dig isånafall! trevlig helg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s