Mumin & co.

mumin22 I helgen var vi och hälsade på våra gosiga mjuka vänner i Nådendal. Det var pumpafest för hela slanten. Helt lyckat att besöka muminvärlden det sista veckoslutet det var öppet, då både vädret och mängden mäniskor var riktigt passligt.

mumin23 Leia gillade teatern mest. Vi hann se den bara två gånger. Tilda gillade mest att krama om mumintrollen och Laura gillade mest att springa längs stigen i trollskogen. Jag gillade glassen mest. Alla var mer än nöjda.

mumin24 mumindalenKävimme moikkaamassa muumiystäviämme viikonloppuna. Kaikilla oli hauskaa.

Annonser

4 thoughts on “Mumin & co.

  1. Äh, jag har aldrig varit till Mumindalen så Muminvän som jag är. Nu är barnen stora och ensam, ja kan en vuxen åka ensam till Mumindalen utan att förklaras tokig;)
    Linnéa

    • Man kan absolut åka till mumindalen även som vuxen! Ingen har tid att kolla om man är ensam eller med barn i släptåg, alla har fullt med sitt 😉 Eller så klär man ut sig till en japansk turist, av dem kryllade det av och de hade inga barn med sig 😉

    • Jag hade bestämt att i år skall vi ha tid för både mumin och att ströva runt i Nådendal, för tidigare gånger har det inte blivit av. Nå, det blev bara park i år igen, men nästa år…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s