Fredag.

zebra1

Ah, fredag! Fredaskänslan börjar infinna sig då man sitter lite halvdåsig i soffan under uppsikt av en zebra, med lite för mycket pizza och glass i magen och medan nybadade barn leker nöjt med sina kära ponyn. Laura och jag var på Folkhälsans familjecafé i Sökö medan L&T var i klubben idag på förmiddagen. Det var många gamla och nya bekanta, så jag tror nog vi kommer att börja hänga där fredagar.

zebra3 Vi har lite nytt i inredningsväg också. Eller nytt och nytt, zebratavlan är en inramat kökshandduk (förvånad, nån?) och de nya ljusstakarna i koppar är ett par gamla metallljusstakar som jag grävde upp ur min sälja-på-loppis-låda (ajabaja, sånt får man inte göra!) och målade om med kopparfärgad akrylfärg. Lite måste jag ju låtsas hänga med i trenderna (eller är koppar redan last season?), men samtidigt vill jag inte lägga ut pengar på något som jag misstänker att jag kommer att tröttna på i något skede.

dyna2Dynan är samma som jag visade för nån dag sedan, men från andra sidan. Restgarnsdyna färginspirerad av mattan och evighetsprojektsdynan. Man kan åtminstone inte beskylla mig för att ha nån överdrivet stor inredningsbudget just nu.

———————————

Uusi seeprataulu – kehystin keittiönpyyhkeen

Uudet kupariset kynttilänjalat – kaivoin vanhat metalliset kynttilänjalat kirpparilaatikosta ja maalasin akryylimaalilla kuparisiksi

Uusi tyyny – jämälankatyynyn toinen puoli

Ainakaan minua ei voi syyttää ylisuuresta sisustusbudgetista.

Annonser

4 thoughts on “Fredag.

  1. Titta inhär för att jag är tokgillar Mumintrollen. Vilken glad överraskning. Här fanns det vaikka mitä.
    Dina ljusstakar blev fina. Visste inte att det fanns kopparfärg på burk.Tittar säkert igen för namnet kommer jag att komma ihåg.:)
    Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s