Sommar.

clematis skor glasskafferita körsbär”Hösten är här!”, ”höstmodet 2013!” osv osv ropar reklamen och tidningarna. Jag vet inte hur det är med andra, men vi brukar inte gå utan strumpor på hösten, inte ha en blommande clematis på gården,  inte sova dagssömn i vagnen i bara shorts och t-skjorta, eller äta glass och dricka iskaffe på terrassen till mellanmål.  Inte heller springa i löpshorts och linne, leka med ponyn utomhus eller grilla korv till middag. Men idag har vi gjort det. Det är definitivt inte höst ännu.

Jag gillar hösten med all nystart det innebär, men vet av erfarenhet att man hinner gott och väl både njuta av hösten och tröttna på den innan den är över, även om man väljer att leva i nuet och njuta av sommaren så länge den varar,

————————–

”Syksy on täällä!” toitotetaan kaikissa mainoksissa ja lehdissä. Mitä jos kuitenkin nautittaisiin vielä hetki kesästä ja tästä hetkestä niin kauan kuin se kestää. Kyllä se syksy aivan varmasti tulee tänäkin vuonna ja kestää aivan varmasti niin kauan että siihen ehtii kyllästyä.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s